Kom in actie

Bedenk zelf een leuke actie

Ken je iemand met een huidaandoening en wil je specifiek iets voor hem of haar doen? Of vind je het belangrijk dat er meer geld beschikbaar komt om het belang van een gezonde huid kenbaar te maken? Doe dan met ons mee en kom in actie! Zoals Perry Thijsen, hij liep in 2014 de 99e editie van de Nijmeegse wandelvierdaagse. Of Pieter en Joep Wijnand die begin 2016 ruim 7000 kilometer kriskras over het Scandinavische schiereiland reden om geld op te halen voor het Huidfonds. Maar misschien heb jij een ander idee? Wij denken graag met je mee. Neem daarvoor contact met ons op.

Hardlopen in het donker: No Sun Run

Doe mee met de No Sun Run! Een hardloop event met een 8 km parcours in het donker. In september 2019, tijdens de Damloop by night, zullen we aandacht vragen voor de nadelige effecten van verbranding door de zon bij kinderen. Kijk op onze actiepagina over de No Sun Run.

Online shoppen en doneren tegelijk

Gratis doneren aan het Huidfonds door te shoppen bij jouw favoriete webshops. Via Goededoelshop.nl kun je shoppen bij ruim 300 bekende webshops zoals Bol.com, Zalando en Media Markt. Per aankoop gaat er een donatie naar het Huidfonds.  Je shopt zo bij dezelfde winkels voor dezelfde prijzen en je doneert zonder dat het je iets extra kost.