Archief HEELdeHUID

Huidpost op de mat

Vanaf januari 2017 ligt bij onze donateurs Huidpost op de mat! Onze nieuwe manier om hen op de hoogte te houden van wat we doen voor mensen met een huidaandoening, hoe hun donatie besteed wordt en hoe we met elkaar het belang van de huid op de kaart kunnen zetten. Het versturen van de Huidpost komt als vervanging van het magazine HEELdeHUID. Via deze website blijft HEELdeHUID wel digitaal beschikbaar.

Digitale nieuwsbrief

Ben je nou geen donateur, maar wel benieuwd naar wat we doen aan het voorkomen van huidaandoeningen, betere zorg voor mensen met een huidaandoening en acceptatie van de huid die ‘anders’ is, dan is er de digitale Huidpost. Zo blijf je maandelijks op de hoogte. Voor deze nieuwsbrief kun je je onderaan deze pagina al inschrijven.

We komen natuurlijk niet alleen zelf aan het woord. Ook voor jouw verhaal is er ruimte. Ben je donateur, heb jij (of iemand in je omgeving) een huidaandoening of ben je huidprofessional en wil je je verhaal delen met heel Nederland? Laat ons dit dan weten.

Abonnement

Mocht je als donateur van het Huidfonds een abonnement op het magazine HEELdeHUID willen, surf dan naar www.heeldehuid.com of bel naar 030 – 282 31 80. De digitale versie van HEELdeHUID vind je echter ook steeds als PDF op deze pagina.

Archief HEELdeHUID

HEELdeHUID is een magazine over de huid dat elk kwartaal verschijnt. Een maand na verschijning vind je de digitale versie telkens op deze pagina van onze website.

2016 / 3

2016 / 2

2016 / 1