Ik doe mee | ‘Tijdens de viering van mijn 20-jarige jubileum haalde ik geld op voor het Huidfonds’

Ik doe mee | ‘Tijdens de viering van mijn 20-jarige jubileum haalde ik geld op voor het Huidfonds’

Anja Marra uit Drachten is al 20 jaar schoonheidsspecialist. Om dit te vieren, organiseerde ze een inspirerende middag waarmee ze haar klanten in het zonnetje wilde zetten. Aan de middag koppelde ze ook een loterij. Met een hoofdprijs ter waarde van ruim 1000 euro, liep het natuurlijk storm! Hoe super is het dat een deel van de verkochte loten ten goede kwam aan het Huidfonds.

Belangrijk om bij te dragen

Anja: “In mijn praktijk zie ik dagelijks mensen met een huidaandoening. Voor hen is het zo belangrijk dat er meer aandacht komt voor de huid die ‘anders’ is. Je bent natuurlijk meer dan alleen je huid en het is belangrijk dat heel Nederland dat weet. Door het koppelen van mijn 20-jarig jubileum als huidspecialist aan het ophalen van geld voor deze groep, droeg ik mijn steentje bij.

Acceptatie van de huid die ‘anders’ is

Samen met het Huidfonds bekeek Anja de mogelijkheden voor een goede besteding van haar bijdrage. “Ik was er met mijn event manager al uit dat we een loterij wilden organiseren tijdens de grote dag, maar ik wilde er een specifieke campagne van het Huidfonds aan koppelen. Uiteindelijk besloten we dat met mijn donatie meer awareness zou worden gevraagd voor acceptatie van de huid die ‘anders’ is. Het Huidfonds doet dit onder andere met de campagne Huidhelden. Ik sta daar helemaal achter.”

Heel je Huid

Op 2 oktober was het zover. De dag van de viering van het 20-jarige jubileum van Anja. Met als thema ‘Heel je Huid‘ konden haar klanten een middag lang genieten. “De fraaie foyer van Schouwburg De Lawei was voor de gelegenheid omgetoverd tot een bruisende ruimte helemaal in het teken van huidverbetering, ontspanning en gezondheid. Uiteindelijk hebben we samen ruim 1200 euro opgehaald voor het Huidfonds.”

Verschil maken

Wil jij ook een verschil maken voor ruim 1,2 miljoen mensen in Nederland met een huidaandoening? We kunnen je hulp goed gebruiken. Heb je ideeën of wil je dat we met je meedenken? Mail ons op info@huidfonds.nl.