Meld je aan voor Zonnetjesweek 2020!

Meld je nu aan voor de Zonnetjesweek van 25-29 mei 2020! We hopen er samen met jullie net zo’n succes van te maken als vorig jaar toen er 1.633 locaties en 78.000 kinderen hebben meegedaan.

Wat krijg je bij aanmelding?

  • Een paar weken voor de Zonnetjesweek mailen we je een link naar de materialen zoals kleurplaten, posters en een handleiding.
  • Je ontvangt een nieuwsbrief met tips voor leuke activiteiten tijdens de Zonnetjesweek
  • Volgend jaar nodigen we je weer uit om mee te doen.

We willen graag precies weten hoeveel locaties en kinderen meedoen. Daarom vragen we je de gegevens per locatie in te vullen. Als jouw kinderdagverblijf bijvoorbeeld drie locaties heeft die allemaal meedoen, dan vragen we je deze drie apart aan te melden.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Lianne Duijs door te mailen naar lianne@huidfonds.nl of bel 085-043 30 93.

Contactpersoon locatie

Overige vragen

Door je aan te melden voor de Zonnetjesweek ga je ermee akkoord om per post informatie en/of producten te ontvangen over de Zonnetejesweek.

 

We willen je erop wijzen dat we jouw persoonsgegevens opslaan voor het uitvoeren van de Zonnetjesweek. Uiteraard worden alle persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houden wij ons in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de AVG. Meer informatie vind je hier.