No Sun Run

De No Sun Run 2020 komt er alweer aan! 2020 wordt alweer de 4de editie en dit jaar gaan we rennen voor het voorkomen van alle huidaandoeningen! De No Sun Run vindt plaats op zaterdagavond 19 september tijdens de Damloop by night. Doe mee dit jaar en geniet van dit positieve evenement: Het parcours van 8 km is oogverblindend verlicht en onderweg geeft de muziek je een extra boost om deze run te voltooien. Én motiveer elkaar in de aanloop naar de No Sun Run, door ons te volgen op Facebook!

Doe je in 2020 weer mee? Draag jouw steentje bij aan het voorkomen van huidaandoeningen. Meld je snel aan via onderstaande button:

AANMELDEN NO SUN RUN

Meld je aan voor 2020 als team

Wil je meedoen als team, dus bijvoorbeeld met je werk, met je sportclub of vriendenclub? Meld je dan samen aan. Met 10 mensen kun je meedoen, stuur een mail naar secretariaat@huidfonds.nl voor meer informatie.

No Sun Run 2019

De No Sun Run 2019! Wat was het geweldig en wat heeft iedereen hard gewerkt om deze sponsorloop tot een groot succes te maken. Met bijna 100 renners haalden we geld op voor onze doelstelling ‘het voorkomen van huidaandoeningen’ en renden we voor huidkanker awareness. Bekijk de compilatie:

No Sun Run | voorkomen van huidaandoeningen

De No Sun Run is gestart als awareness voor huidkanker,1 op de 5 Nederlanders krijgt hiermee te maken. Door te gaan hardlopen in het donker willen we mensen bewust maken van de schadelijke effecten van Uv-straling. Inmiddels rennen we de No Sun Run voor het voorkomen van alle huidaandoeningen in Nederland. Het Huidfonds gebruikt de volledige opbrengsten van de No Sun Run voor projecten als onze preventieweek Zonnetjesweek in de kinderopvang en ons initiatief checkjevlekje.nl

Over Damloop by night

Een onvergetelijke hardloopavond beleef je bij de Damloop by night in Zaandam, samen met 15.000 andere lopers. Het parcours van 8 km gaat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop-parcours en is oogverblindend verlicht. Onderweg geeft de muziek je een extra boost om deze 8 km te voltooien. De finish is bij het Dam tot Dam Park, waar je samen met duizenden andere hardlopers meteen kunt proosten op je behaalde overwinning. Lees meer over de Damloop by night

Aftermovie 2018

Aftermovie 2017