No Sun Run

Tijdens de 3e editie van de No Sun Run zetten we alles op alles voor meer huidkanker awareness. No Sun Run vindt plaats op zaterdagavond 21 september 2019 tijdens de Damloop by night. Met dit hardloopevent gaan we geld ophalen voor onze doelstelling ‘Voorkomen van huidaandoeningen’. 

Loop mee en zet je in voor huidkanker awareness door je aan te melden via onderstaande button:

AANMELDEN NO SUN RUN

Doe mee als team

Wil je meedoen als team, dus bijvoorbeeld met je werk, met je sportclub of vriendenclub? Meld je dan samen aan. Met 10 mensen kun je meedoen, stuur een mail naar secretariaat@huidfonds.nl voor meer informatie.

No Sun Run | Huidkanker awareness

Op dit moment is huidkanker de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. 1 op de 6 mensen krijgt hiermee te maken. Voor alle mensen in Nederland met huidkanker, hun familie en vrienden zetten wij ons in voor meer awareness rondom huidkanker en organiseren we de No Sun Run. Doe je mee?

Maak het verschil en draag bij aan het voorkomen van huidkanker

Steun dit mooie project door te doneren op de No Sun Run-pagina op: whydonate.nl

Terugblik 2018

Tijdens de 2de editie van de No Sun Run – Damloop by night – hebben wij samen aandacht gevraagd voor de nadelige gevolgen van blootstelling aan zonlicht bij kinderen. Met circa 100 enthousiaste deelnemers hebben we een totaalbedrag van € 18.714,- opgehaald.

Kijk de compilatie terug van de No Sun Run 2018:

Over Damloop by night

Een onvergetelijke hardloopavond beleef je bij de Damloop by night in Zaandam, samen met 15.000 andere lopers. Het parcours van 8 km gaat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop-parcours en is oogverblindend verlicht. Onderweg geeft de muziek je een extra boost om deze 8 km te voltooien. De finish is bij het Dam tot Dam Park, waar je samen met duizenden andere hardlopers meteen kunt proosten op je behaalde overwinning. Lees meer over de Damloop by night

Huidkanker

Huidkanker wordt meestal veroorzaakt door teveel UV-straling van zonlicht. Wanneer iemand in zijn leven vaker verbrandt, neemt de kans op huidkanker toe. Het is dus belangrijk om niet te verbranden! Met de juiste voorlichting en maatregelen is huidkanker (deels) te voorkomen.

Lees meer over huidkanker:

Huidkanker

Steun het Huidfonds en word donateur

Het maakt hierbij niet uit of de huid ‘ziek’ of ‘gezond’ is. We kunnen je deze informatie aanbieden door de steun van onze donateurs. Vind jij het ook belangrijk dat we iedereen blijven informeren, word dan ook vandaag nog donateur van het Huidfonds!:

Doneren