No Sun Run

De No Sun Run 2019! Wat was het geweldig en wat heeft iedereen hard gewerkt om deze sponsorloop tot een groot succes te maken. Met bijna 100 renners haalden we geld op voor onze doelstelling ‘het voorkomen van huidaandoeningen’ en renden we voor huidkanker awareness.

Doe je in 2020 weer mee? Meld je aan via onderstaande button:

AANMELDEN NO SUN RUN

Meld je nu alvast aan voor 2020 als team

Wil je meedoen als team, dus bijvoorbeeld met je werk, met je sportclub of vriendenclub? Meld je dan samen aan. Met 10 mensen kun je meedoen, stuur een mail naar secretariaat@huidfonds.nl voor meer informatie.

No Sun Run | voorkomen van huidaandoeningen

Op dit moment is huidkanker de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. 1 op de 6 mensen krijgt hiermee te maken. Voor alle mensen in Nederland met huidkanker, hun familie en vrienden zetten wij ons in voor meer awareness rondom huidkanker en organiseren we de No Sun Run. Hiermee halen we geld op voor het voorkomen van huidaandoeningen.

Over Damloop by night

Een onvergetelijke hardloopavond beleef je bij de Damloop by night in Zaandam, samen met 15.000 andere lopers. Het parcours van 8 km gaat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop-parcours en is oogverblindend verlicht. Onderweg geeft de muziek je een extra boost om deze 8 km te voltooien. De finish is bij het Dam tot Dam Park, waar je samen met duizenden andere hardlopers meteen kunt proosten op je behaalde overwinning. Lees meer over de Damloop by night

Aftermovie 2018

Aftermovie 2017