Ik doe mee | ‘Wij sparen voor het Huidfonds’

Ik doe mee | ‘Wij sparen voor het Huidfonds’

Pas geleden kregen we bij het Huidfonds een e-mail van Huidzorg Houten: “Hoe kunnen wij nog meer doen voor mensen met een huidaandoening?” Dat zien we natuurlijk graag: mensen die het verschil willen maken voor anderen. Binnen no-time stond er een spaarpot van het Huidfonds in de praktijk.

Meer doen voor mensen met een huidaandoening

Natasja, officemanager bij Huidzorg Houten: “Bij ons in de praktijk is het een komen en gaan van mensen met een huidaandoening. Doordat ze bij ons onder behandeling zijn, weten zij natuurlijk als geen ander hoe het is om soms wat minder goed in je vel te zitten. Onze huidtherapeuten doen natuurlijk al veel voor deze mensen. We wilden naast behandelingen en voorlichting ook graag iets ander doen voor mensen met een huidaandoening. Daarom namen we contact op met het Huidfonds.”

Plastic tasjes

“Tot voor kort gaven we de aangeschafte producten altijd mee in een plastic tasje. In verband met het milieu mag dat niet meer van de wet, althans niet meer gratis. Toen kwamen we op het idee een spaarpotje voor het Huidfonds op de balie neer te zetten. We brengen hiermee het belang van het Huidfonds onder de aandacht. De mensen betalen zo wettelijk gezien voor hun tasjes, en we steunen tegelijkertijd een heel belangrijk goed doel.”

Ook sparen voor mensen met een huidaandoening?

Wil jij ook een verschil maken voor ruim 1,2 miljoen mensen in Nederland met een huidaandoening door geld te sparen voor het Huidfonds? We kunnen je hulp goed gebruiken Wie weet heb je ook een goed idee voor een leuke actie? We denken graag met je mee!  Mail ons op info@huidfonds.nl.